18.02.2016 г., 21:29 ч.

Дано да ме откриеш пак... 

  Поезия » Любовна
401 0 1

И когато някой ден ме пак откриеш,

недей да бързаш, крачка забави.

Остави ме да се блъсна пак във тебе,

едничка моя обич остани.

Докато чакам пак да ми се случиш,

ще изживея този си живот,

с поглед вперен към звездите,

"Обичам те!" - изпращам своя зов!

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??