5.08.2008 г., 17:10 ч.

Дано съм простена 

  Поезия » Любовна
906 0 36

Музика>>>



Аз тръгвам вече.
Късно е да моля.
За прошката цената е висока.
Не мога със греха да се преборя,
дори и да вървим в една посока!

Стоях самичка.
Толкова години.
И търсех те в следи от светлината.
Липсата на топлина уби ме.
Прекрачих и излязох през вратата.

Със залеза гаснех.
По тъмното скитах.
Край булеварди среднощно болях.
Погледи грешни до дъно изпивах,
за истинска обич до късно копнях!

Днес вече я имам.
Дано съм простена.
Възкръсна греховният, онзи заряд.
Недей да се връщаш, мен... вече ме няма.
Ще ти бъде студено. Тъй както бях аз!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??