Ментово сияние с аромат на кафе
Приспивна мелодия на лунни сълзи
Трептящи сърца с чувствена пепел
Спомен забравен за звездните вечери
Ухание останало от чаена нежност
Споеделени са мислите с дъх на къпини
Крилете на гълъби разперени в мен
И струни обсипани с рубинени капки
Кадифени са канелените дни
Останали в искрящото безвремие
А вярата е прикована в мен
И никога не ще я пусна
Дантелен е въздухът
дантелен сатен...
© Бианка Тошева Всички права запазени