Дар за душата ми,
това е стихът ти за мен!
Навярно знаеш от колко време
търся точно тези думи от теб.
Че сега дори не знам какво да кажа.
Там е истината, осъзна ли?
Някога се опитах да покажа
любовта си точно такава.
Но ти май не я разбра.
Обичта е във вярата!
И въпреки че ти подложи
вярата ми в теб на много изпитания,
тя оцеля, никога не умря,
а редом до нея върви и обичта.
Искренно се надявам че ще съумеем
да я запазим такава каквато трябва да е!
Чиста и истинска, без лъжи.
И като продължиш с вярата напред,
ще си спокоен,
че никога няма да бъдеш предаден,
само трябва да не спираш да вярваш
във хората които си заслужават вярата.
© Карина Всички права запазени