2.09.2009 г., 22:29 ч.  

Дари ме с любов 

  Поезия » Любовна
1074 1 2

Eла в тишина на нощта!

Влез в моята стая!

Поседни на мекото легло!

С нежна длан - погали ме, 

с всички сетива да те усетя!

Огледай се в очите!

Потърси...

Намери в тях, любовта!

Сподели ми за своята мечта,

намерила уют в твоята душа!

Ако мога невъзможно ще сторя

за да стане реалност, тя!

Дай ми в замяна - опора,

направи ме щастлива жена!

В ръце - вземи ме и

далеч - отведи ме!

Нека сме двама

без досадни хора,                         

пошлост и измама!

Обещание понякога - меним!

Знаем, грях или обстоятелство

може да го промени... 

Сега просто ме прегърни

и с щастие, дари!

След това, животът                                   

и ние ще решим...

© Roselina - Neli Evgenieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??