21.07.2006 г., 10:10 ч.

Датата 

  Поезия
560 0 0
Вече знам
кога точно ще ме оставиш.
Датата е окончателна.
Няма връщане назад.
снощи ви сънувах...
Не ме разпитвай пак
какво съм сънувала,
няма да ти кажа...
Не му е тук
мястото и времето да се разплача.
Има прекалено много "приятели",
които ще са "загрижени" за мен
и моята лабилна психика,
умирането на нервните ми клетки
и душевния ми мир.
Не ме хващай за ръката...
тя просто така си трепери,
студено й е може би.
А, юли ли било...
Има ли значение,
щом в душата ми довел си Януари.

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??