9.07.2009 г., 12:58 ч.

Дати 

  Поезия » Любовна
391 0 0


спомняш ли си датите във календара
съхранили миговете на надежда
дали ни емоции и чувства
които в настоящето разнежват

вярваш ли че цифрите арабски
любовта в сърцето съхраняват
и когато хлад зад ъгъла повее
връщат топлината на талази

молиш ли се в нощите и в дните
винаги взаимност да ни свързва
страниците нови в календара
общият ни път да очертават

аз си спомням всяка наша дата
всяка дума всеки нежен поглед
в тях намирам винаги утеха
много мъдрост и житейска сила

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??