18.06.2021 г., 7:55 ч.

Давя се в океана 

  Поезия » Друга
250 0 0

Давя се в океана

 

Последни думи той записа

и вече не може да диша. 

Велик човек удавил се в 

океан и писмо оставил 

някой да го прочита.

Той ми каза писмото да

ви прочета и да не ви подведа.

 

Ти в момента четеш това

а аз вече няма да съм на

тази земя.Заспал съм във

вечен сън в дъното на океана а

спасение за мен вече няма.

 

Рибите ми правят вечно легло

с красиви бижута а аз ви пожелавам

на всички наслука. Научих ви на всичко

което можах и на всичко се навидях. 

Благодарен съм за живота който имах аз. 

И вече ще си легна във вечното легло за да

има по-добро!

 

 

Автор:Захари Първанов 

 

© Захари Първанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??