1.12.2007 г., 10:53 ч.

Децата на Небето 

  Поезия » За деца
949 0 3

Ангелчета малки с усмивки златни -
невинност и наивност в душите им царуват.
В доброто да вярват и
надежда в очите им да грее.
Любопитни и отворени -
знанието безкрайно готови да открият.
Чистотата в сърцата им
краси личицата им.
Децата на Небето си играят и
Божията добрина разнасят -
лековит прашец,
понесен от тих ветрец
прониква в нашите души.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??