4.09.2007 г., 9:22 ч.

Дежа ву 

  Поезия
469 0 6
В тишина творецът е самотник,
стоик, на мъдростта поклонник.
Мистерия - неточно е това,
сега ли се случва - или е дежа ву?
Подобно на Христос, върви по вода,
отрича насилие и война.
От сънища ли идва с могъщ дух
и тревожна стъпка с кристален звук!
С чувство на боязън е и на респект,
каква реалност и гъмжи от интелект!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??