17.12.2010 г., 11:49 ч.

Декември 

  Поезия
456 0 5

Коледен поздрав за всички приятели!
Б.




Скрежове

скърцащи.

Прибягващи

по леда

момичета.

Чантички

с  усмихнат

дядо Коледа.

А някъде…

Някъде

дълбоко

под снега…

Растат

кокичета!

 

Б.Калинов

16.12.2010г

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??