Коледен поздрав за всички приятели!
Б.
Скрежове
скърцащи.
Прибягващи
по леда
момичета.
Чантички
с усмихнат
дядо Коледа.
А някъде…
Някъде
дълбоко
под снега…
Растат
кокичета!
Б.Калинов
16.12.2010г
Пловдив
© Борис Калинов All rights reserved.