Амфора съм, но делнична, неписана,
не блестя, нямам ореол и съм без шарки,
да бъда миг от вечността съм орисана
и без злост да опрощавам бури жарки.
Не съм от злато, но съм полезна,
щедро се раздавам и не съм чуплива,
мога дори в ада с усмивка да влезна,
за да възкръсна в сърцето ви жива.
Казват, че не съм била звънлива,
че не излъчвам модерен респект,
но аз и без звън съм пак щастлива
и защо ли ми е фалшив ефект...
Не искам да бъда луксозна измама,
не искам да бъда ефирна звезда,
аз искам само човек да си остана,
да бъда истинска и любяща жена.
© Кръстина Тодорова Всички права запазени
Пожелавам ти много нови творчески успехи, много поводи
за усмивки и щастлив късмет във всички дни!