31.08.2006 г., 17:12 ч.

ДЕЛЯТ НИ 

  Поезия
991 0 9
  ДЕЛЯТ НИ ГРАНИЦИ, ПРЕДЕЛИ, БАРИЕРИ,
ОКЕАН БЕЗБРЕЖЕН НИ ДЕЛИ.
КАКВОТО И ДА НИ ДЕЛИ, НЕ НИ РАЗДЕЛЯ,
ЗАЩОТО ВЪВ СЪРЦЕТО МИ СИ ТИ.
 
 А ТО, САМОТНОТО, ТЪГУВА,
ИЗГАРЯ В МЪКАТА ПО ТЕБ,
СРЕЩУ ОКЕАНА СЕ БУНТУВА
И ИСКА ДА СЕ ВЪРНЕШ ДНЕС!

В СЪНЯ МИ ИДВАШ ТИ, ЕДИНСТВЕН МОЙ,
И САМО ТАМ ДУШАТА МИ СМУТЕНА
НАМИРА МЪНИЧКО ПОКОЙ
В ИЛЮЗИЯ, ОТ ОБИЧ ПОРОДЕНА.

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??