9.10.2008 г., 17:15 ч.

Демон на греха 

  Поезия » Любовна
986 1 0
Нощем не мога да заспя,
денем в мислите ми е само тя.
Като демон, който ме облада,
плени моята душа.

Иска да ме изкуши
и всички задръжки да строши.
За нея нищо забранено няма,
а моето сърце е тъмна яма.

Всеки ден искам да я видя
и погледа и в мен да диря.
Гласът и кара ме да полудявам,
от погледа и всичко лошо аз забравям.

Не усетих как сърцето ми плени,
завзе дори и моите мечти.
Всичко в мен успя да промени,
от мрака можа да ме спаси.

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??