До мене си! Пак усещам любовта!
Щом си близо ти, няма друга истина!
Невъзможно е да има мъка по света,
щом до днес със теб не съм изпитала!
Изгрее ли слънцето, това не е ден!
Залезе ли след това, не идва нощта!
Щом си близо до мене, няма нощ или ден...
Във космически свят сами ще живеем със теб!
Не поглеждай ти през прозореца навън.
Няма нощ и ден! С теб живеем в сладък сън!
Всичко е любов! Нека да я задържим.
И от нея приказка да сътворим!
© Гергана Георгиева Всички права запазени