9.06.2024 г., 16:04 ч.

Ден на приятелството 

  Поезия » Акростихове
115 0 0

Първо теб ще поздравя!

Ръката ти ще подържа

И ще кажа без слова:

Я люблю тебя!

Ти ме погледни,

Е, не ми личи..

Лигла съм, ще кажеш, знам,

Като пиша пак,

Ама правя го със плам.

© ДЦ Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??