6.11.2009 г., 0:29 ч.

Ден свят и вълшебен! 

  Поезия » Любовна
1689 0 8


Приказно красив е днес денят,
слънчице от рано се усмихва,
птички с песни въздухът гласят,
дори и вятърът за миг притихва.

Нека вдигнем пълни чаши,
за здраве, да отпием с тебе глътка!
Да изкажем пожеланията наши
към теб, вълшебниче любимо,
а от мен... с най нежната прегръдка!

Миличко, върви напред със вдигната глава,
от живота вземай с пълни шепи,
нека пътят ти отрупан е с цветя,
нека за лошото очите ти са слепи.

Вълшебниче, остани такъв – борбен и силен,
със стаена в сърчицето си любов,
и нека винаги усмивка щастливо,
да огрява лицето ти така красиво!

Приказно вълшебниче,
ТИ си по-хубав от живота,
ТИ си по-красив от изгрева,
ТИ си по-чист от мечтите,
ТИ Божествено вълшебниче си... ВЪЛШЕБНАТА ЛЮБОВ!!! :)

 

Посветено с МНОГО ОБИЧ на моето Божествено вълшебниче V... за най-прекрасният и свят ден - 6 ноември! :)

06.11.2009г.

© Любов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??