15.06.2006 г., 21:23 ч.

Ден ужасен 

  Поезия
917 0 2
Ти замина си от мен
в един ужасен ден.
Сърцето ми на парчета ти разби
и душата ми за миг умори.
Няма те, ала желая те!
Боли ме, ала обичам те!
За любовта си лъгал си ме ти
и безкористно ранявял си ме ти.
Да те мразя ли, не зная?!?
Да те презирам ли, не зная?!?
Зная само, че сърцето ме боли
и за теб ще си мисля още дни.
Но ден ще дойде, в който
аз ще те раня завчас.

© Тереза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??