4.03.2023 г., 12:48 ч.

Денят на нашата раздяла 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
264 1 3

 

На Иван Б.

 

Деня на нашата раздяла,

спомням си го - като полудяла!

Не исках да се случи ,

но за жалост с нас така

се получи!

 

Деня на нашата раздяла...

Помня го! До късно съм седяла...

Но имах сили аз - и се преборих.

Омразата им аз оборих,

и на езика на доброто - проговорих!

 

Деня на нашата раздяла,

още спомням си го - като полудяла!

На никого за щастие не съм и

завидяла, а що  омраза към себе си

съм аз видяла!

 

Деня на нашата раздяла...

Още спомням си го с усмивка - вяла!

И още спомена за теб пред погледа ми -

оживява.

И към злите мисли той се съпротивлява!

 

Bellissima Poetessa

04/03/2023г.

 

 

 

© Karolinne Kolewa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??