20.05.2021 г., 10:53 ч.

Денят е розовозлатиста пяна 

  Поезия
270 3 7

Денят е розовозлатиста пяна

и смях върху зелените листа,

разбудена от сън небесна мряна,

килимче, на което си летя,

 

ключе за щастие едва родено

и цветен ароматен водопад,

целунат миг в божествена вселена,

молитва е към Тебе, Боже Свят.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??