May 20, 2021, 10:53 AM

Денят е розовозлатиста пяна 

  Poetry
273 3 7

Денят е розовозлатиста пяна

и смях върху зелените листа,

разбудена от сън небесна мряна,

килимче, на което си летя,

 

ключе за щастие едва родено

и цветен ароматен водопад,

целунат миг в божествена вселена,

молитва е към Тебе, Боже Свят.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??