13.02.2005 г., 17:26 ч.

Денят си ти 

  Поезия
1650 0 3
Денят си ти.
Нощта съм аз.
Докосни ме.
Аз паля небето над теб
и искам да те потопя
в звездопада на очите ми.
Денят си ти.
Нощта съм аз.
Прегърни ме,
за да родим утрото...

© Венцислав Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??