Денят започва с твоите очи
Денят започва с твои очи
и аз разбирам, че съм жива,
денят започва с моите мечти,
понесени от любовта красива.
Денят сърцето ми докосва
със погледа ти толкова любим,
денят е цветната пътека,
която с теб ще извървим.
Денят е чувството вълшебно,
с което ме целуваш ти,
и някак странно, неусетно
със погледа си ме плени.
Сърцето ми не страда, не боли…
Почакай, слънцето се спира…
Денят започва с твоите очи
и аз разбирам, че съм жива.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени