21.05.2015 г., 12:34 ч.

Desert Rose 

  Поезия » Друга
530 0 0

Като пустинна роза аз съм сам

Сам сред нищото 

Никому ненужен никому неважен

Боря се за капчица вода

Вода прокапала от любящо сърце

Чудя се дали ще завали ще си отпия ли аз от любовта

Или ще изсъхна под жаркото небе 

неотпил от бистрата вода

© Радослав Асев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??