3.09.2017 г., 7:18 ч.

Детайли 

  Поезия » Любовна
367 0 0

Като цяло не искам много,

само да знам

 ще ме завиваш ли, когато заспивам до теб

ще ме целуваш ли, докато нощите стават ден

ще ме хванеш ли, ако ти кажа довиждане

ще ме обичаш ли...

дори когато не съм за обичане...

 

Като цяло не искам много,

само частицата от теб,

която те прави достатъчно

мой.

 

© Таня Всички права запазени

.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??