13.02.2006 г., 21:47 ч.

Дете 

  Поезия
601 0 5

Посветено на моите братовчедки Калинка, Албенка и Камелийка    

 

Аз съм снежинка,

аз съм перце,

аз съм прашинка

със пъстро сърце.

 

Аз съм кокиче,

аз съм зюмбюл,

аз съм момиче

с блузка от тюл.

 

Аз съм калинка,

аз съм роса

с вкус- боровинка,

с мирис – сълза.

 

Аз съм тревичка,

аз съм поток

с бистра водичка,

но и дълбок.

 

Аз съм детето на любовта.

Плувам в морето на вечността.

 

 

 

© Маргарита Дянкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??