Спомняш ли си,
когато беше дете
и
най-голямата ти грижа
беше
дали ще получиш
колело за рождения си ден,
или
ще хапнеш ли бонбони за закуска?
Да бъдеш възрастен...
напълно надценено!
Сериозно,
не се заблуждавай
от
готините обувки
и
страхотния секс,
и
никакви родители наоколо,
които да ти казват
какво да правиш.
Да си възрастен е отговорност.
© Грациела Костова Всички права запазени