14.02.2019 г., 19:09 ч.

Дете. 

  Поезия » Друга
413 1 0

 

 

Повярвай, малко човече, 

хората са лоши, носят зло.

Повярвай малко дете,

хората забравиха какво е добро.

 

Цветята за секунда погледни,

те не ти носят сълзи,

хората го правят малко човече,

карат те камък да ти тежи.

 

Ти не ставай лош човек,

и на всеки усмивка дари

дори небрежни целувки 

по техните голи души.

 

 

 

© Едмона Нейчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??