16.12.2014 г., 21:07 ч.

Дете мое 

  Поезия » Друга
545 0 0

Дете мое

 

Мое мъничко дете,

ти си звездичка от небе.

 

Ти си топъл лъч от летен ден,

от твоята усмивка озарен,

целувка си от плодна есен

и брилянтен дар от зимна песен.

 

Ти превзе ми душата,

като приказна малка магия

и често изплува в тишината,

без да мога за миг да го скрия.

 

Мое мъничко дете,

нежно мое сърчице,

Обичам те безкрайно ,

мое щастие омайно.

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??