5.08.2017 г., 21:43 ч.

Детето 

  Поезия » Друга
542 1 1

Обичам детските очи,
мънички светулки, пълни с искри.

Гледат те с непорочен, топъл поглед,
пълни с любов и жажда за игри.

А усмивката им искрена,
способна да те зарази,
няма как намусен да останеш ти.

Колко чисто е детското сърце,
колко обич има в него,
колко доброта.
Какъв безпорядък ще сътвори
и колко бели ще направи,
това няма никакво значение, защото
детето е смисълът на твоите дни.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??