4.03.2021 г., 15:53 ч.

Детски мечти 

  Поезия » За деца
805 1 2

Всяко малко дете,

Има много мечти,

но дали, но дали,

те се сбъдват кажи?

 

Ще ти кажа така,
те се сбъдват – О, да!

Стига щом порастеш,

да мечтаеш не спреш!

 

Щом повярваш в това,
което най-много искаш в света,

ще се сбъднат помни,
твойте детски мечти!

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??