11.03.2009 г., 18:52 ч.

Детски свят 

  Поезия » За деца
912 0 1

Детство мигновено - неусетно свърши ти,

но в мен детското ще продължава да шепти.

Ти отмина като песен,

детски глас в нея как звуча,

само че сега... моето дете пее песента.

Животът ни среща с различни съдби,

но като моята детска не срещна, нали?

Обичам детето в мен!

Обичам своя град!

И... продължавам да живея

в своя детски, но нереален свят!

© Пламена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • http://vbox7.com/play:9d35776e `айде поздравче за всички малки и по-големички деца няма да се даваме и да остаряваме
Предложения
: ??:??