27.05.2007 г., 9:15 ч.

Детско стихче за закуска 

  Поезия
835 0 4
Безполезно безболезен,
апокрифно остарял,
визуално непотребен,
(все едно не съм живял)
отразявам се свенливо
в чашата с пореден джин
и си мисля закачливо:
Колко съм неотрезвим!!!

Бутафорно ламиниран,
подредено пасторален,
идиотски тапициран,
(все едно не съм банален)
заискрявам се тотално
безбарен щом се озова
на уличка среднощно кална...
Те туй се вика свобода!!!

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??