May 27, 2007, 9:15 AM

Детско стихче за закуска 

  Poetry
838 0 4
Безполезно безболезен,
апокрифно остарял,
визуално непотребен,
(все едно не съм живял)
отразявам се свенливо
в чашата с пореден джин
и си мисля закачливо:
Колко съм неотрезвим!!!

Бутафорно ламиниран,
подредено пасторален,
идиотски тапициран,
(все едно не съм банален)
заискрявам се тотално
безбарен щом се озова
на уличка среднощно кална...
Те туй се вика свобода!!!

© Николай Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??