11.06.2008 г., 19:39 ч.

Диагноза: ''Луда от любов" 

  Поезия » Любовна
754 0 0

       Диагноза: "Луда от любов''

 

Нима не разбра, че за мен ти не си добра

или се правиш на такава. Ти не можеш

да ме убедиш да ти кажа цялата истина,

която на теб не ти е позната и само в краен случай

ще ти я кажа, а аз мисля, че сега такъв е тоя.

 

Диагноза: "Луда от любов", ей това беше

цялата истина и си е такава.

Тази омраза в твоя живот те наказва

да плащаш скъпо, а така не става.

Диагноза: "Луда от любов" е това, което

от специалисти на мен е казано

и с документи е доказано, че си такава.

 

Сама не можа да измислиш лъжа,

която сега да използваш и да се

оправдаеш, кажи ми и аз ли винаги

ще ти помагам в това да се справяш -

с лудостта, която направо те побърква.

 

Преди не искаше за мен дори да чуеше,

а сега аз не мога от теб да се отърва.

Лъжеше ме за всичко както искаше и

не даваше дори за малко да те прегърна.

 

 Любовта, Любовта на теб сега ти е повлияла

и те прави в мен влюбена, влюбена и то до полуда.

Хората, хората ти определиха дори и болест,

пратиха ми я по sms. Там пишеше, пишеше

за твоята Диагноза: "Луда от любов", но вече

аз съм друг и нов, отказвам твоята луда любов.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??