25.06.2008 г., 11:42 ч.

Диалог 

  Поезия
655 0 1

Безплатна болка и тъга

Залива цялата земя

А къде е продавача

Нейде в облаците скача

 

И пее „ТОЙ” с пресипнал глас

Свойте песни във захлас

Защото сляп е и не вижда

И всички хора ненавижда

 

„Аз не падам на колене

Вий за мен сте робско племе

И решавам вместо вас

Кой умира в този час”

 

А от другата срана

Бедна паднала глава

И за хляба си се моли

И децата ходят голи

 

Те не искат чудеса

Те се молят за права

И светът за тях е черен

А и Господ... непотребен

 

„Аз съм вечно на колене

Ний за „ТЕБ” сме робско племе

И решаваш вместо нас

Кой умира в този час”

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??