27.02.2018 г., 21:16 ч.

Диамант 

  Поезия » Любовна
463 1 1
Тя е като диамант - безценна,
красива, студена и надменна.
С графитено сърце, чупливо
и от чувства всякакви лишена.
 
Безразлична към мъжете, цяла
наслушала се е на купища лъжи,
а душата до сърце надрана
и гордостта не може да я утеши.
 
Диамантът отразява цялото внимание,
а в ядрото му графитени сълзи,
за да преминеш през стената трябва,
не тяло, а любовта си да ѝ дариш!

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??