14.02.2009 г., 21:41 ч.

Диамантите са вечни 

  Поезия » Философска
1206 0 2
Диамантите са вечни, ние пък - не.
Трябва да се бориш, докато сърцето ти не спре.

Да бъдеш най-добър сред най-добрите не се стреми,
велик сред най-великите опитай да си ти.

Може и да не си голям и идеален,
но ти не си от господа забравен.

Слабите отпадат, докато силните оцеляват,
вторите дори следи в историята оставят.









За пръв път се опитвам да пиша (такива работи)!
Ако има грешки или нещо не ви харесва, пишете!

© Деко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??