22.04.2010 г., 14:57 ч.

Диди, честит рожден ден 

  Поезия » Друга
1177 0 0

Пиша и се радвам

на всяко произведение,

но гордост сте децата ми -

истинско творение.

Идвам при теб

и в днешния ден -

единствен, прекрасен -

деня ти рожден.

Желая ти здраве,

успех, вдъхновение.

Нали си създала

и ти произведение?

Със всичката майчина

безкрайна любов

моля да имаш

и... от Бог благослов.

 

Днес дъщеря ми има рожден ден.

Поздравете я и вие с мен.

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??