Тази година
Лина замина
да учи в чужбина език.
Мина година,
върна се Лина
болна от силен Ковид!
Мама намина,
видя "картина" -
живата "Ева" на Роден!
После замина.
Търси ваксина.
И моли се всеки ден!
Зимна картина,
яка пъртина,
диря в кървящо сърце!
Няма камина
в тази старина
да стопли любящо лице!
05.11.2020г.
© Кремена Арменчева Всички права запазени