5 nov 2020, 0:57

Диря в сърцето 

  Poesía
239 0 0

Тази година
Лина замина
да учи в чужбина език. 
Мина година, 
върна се Лина
болна от силен Ковид!

 

Мама намина, 
видя "картина" - 
живата "Ева" на Роден! 
После замина. 
Търси ваксина. 
И моли се всеки ден! 

 

Зимна картина, 
яка пъртина, 
диря в кървящо сърце! 
Няма камина
в тази старина
да стопли любящо лице! 

 

05.11.2020г.
 

© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??