Влюбване... Слепота.
Погубване...
Намиране на слепи дири...
Очи, в които все се взираш...
Но някак са... бездомни.
Дори от тебе - по-самотни!
Намиране на път - надежда!
Но часовете в години се превръщат!
Очите гледат - взират се в нещо!
Но нещото - дали е помежду ни?
От мен и тебе - в спомен сътворено!?
© Просто Някой Всички права запазени