5.02.2021 г., 16:29 ч.

Дивите пчели 2 

  Поезия » Философска
266 0 0

Какво са дивите пчели,

защо са?

Не казва учения,

няма ред.

Погубват се,

щом ги докоснат.

Дълбоко жилят,

дават мед.

Притихнали във гъсталака,

обсебени са до една.

Понякога се крият в тревата,

невидими в синева.

 

Не се боят, че ще погинат

от черни мисли в черни дни.

В хралупата си пак са живи

по същност дивите пчели.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??