20.07.2011 г., 17:55 ч.

Дивна нощ 

  Поезия » Любовна
651 0 1

В тази дивна нощ
ще ме целуваш,
както ме целуваше
п р е д и,
а аз
с вълшебство
ще отключа
слова,
в сърцата ни
заключени
о т д а в н а...
И в безоблачната
кадифяна манна,
щом блеснат
всички
светила небесни,
в море от спомени
със тебе ще потънем,
под звуци
приказни
на райски песни...
И  любовта,
като русалка
ще изплува
със златно цвете
във коси,
с ветрец седефен
в клони вишневи
ще затанцува
под канделабри
от звезди...
А щом
кристалният воал
на утринна роса
започне
да покрива
цъфналия
розов храст,
пред олтара люляков
на любовта,
с гореща страст
ще се помолим
да не си отива
тя...

Дейзи Патън
.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??