15.02.2007 г., 21:49 ч.

Джазово настроение 

  Поезия
727 0 6

Джазово настроение

Дъждът приятел с мокри панталони

догонва ме подпийнал, запъхтян.

Топят се във ръцете ми бонбоните.

Дали да го почерпя?

Сама ли да ги ям?

 

Побъркахме с хармоники кварталите.

Наджвакахме във локвите със смях.

И саксофонен писък сенките подпали,

наливайки ни щедро елексир от джаз.

© Ива Койчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??