Feb 15, 2007, 9:49 PM

Джазово настроение 

  Poetry
810 0 6

Джазово настроение

Дъждът приятел с мокри панталони

догонва ме подпийнал, запъхтян.

Топят се във ръцете ми бонбоните.

Дали да го почерпя?

Сама ли да ги ям?

 

Побъркахме с хармоники кварталите.

Наджвакахме във локвите със смях.

И саксофонен писък сенките подпали,

наливайки ни щедро елексир от джаз.

© Ива Койчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??