9.08.2007 г., 13:29 ч.

Джин с тоник 

  Поезия
960 0 13



Шезлонг, море, чадър,
джин с тоник,
резенче лимон...
Във водата слънцето
отново се разлива.
Бучка лед докосва
пламналото ми лице,
блестящи струйки
по врата се стичат,
между гърдите лъкатушат
и
устните ти ги поемат.
Подсушаваш мокрите следи,
търсиш още -
май коктейл от мене
искаш ти.
Продължавай,
пий ме с устни жадни...


Издига се вълна,
покорява шумно близката скала.
Отварям очи -
слънцето блести,
леда се е стопил,
чадъра със сянка ме покрил.


Пак ли в съня ми се яви?!


Джина с тоник
и резенче лимон
непокътнат си стои...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??