Кехлибарените ти пръсти, Джони,
Аз докосвам в този мрачен бар.
Задимено е. Сами сме на масата.
И усмивката ми е студена като сълза.
Кехлибарените ти устни, Джони,
Аз целувам бавно, с притаена страст.
Оголена над нас само лампата свети.
Сами сме в този бар. И в целия свят.
Кехлибарените ти сълзи, Джони,
Аз поглъщам жадно, като в екстаз.
В задимения бар сме с тебе двамата.
Аз пуша, ти си в чашата. А ледът е в нас.
© Ваня Накова Всички права запазени