24.09.2011 г., 10:41 ч.

Джвачка 

  Поезия » Хумористична
588 0 7

ДЖВАЧКА

 

Нито зъби, ни протези –

сал пишуркащи набези…

Где да си държа езика?

Джвакам дъвка “политика”!...

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??